Homepage banner

WIN 5 HOME Cinema-pakketten!

Maak kans op 1 van de 5 klant-en-klare ‘Home Cinema’-pakketten ter waarde van 250 euro en geniet van een Netflix®-cadeaukaart, een Baobab® kaars, een ultrazacht fleece dekentje, een dienblad, popcorn en lekkere Aubel®-snacks.

Doe mee en win >>

Over Aubel®

Het lokale meesterschap van AUBEL® proef je in elk stukje fijne vleeswaren: heerlijke Belgische charcuterie van topkwaliteit, bereid volgens authentieke recepten.

Over Aubel

Belgium flag

Heerlijk Belgisch

Het AUBEL®-gamma bestaat uit producten van een authentieke, Belgische kwaliteit. En daar zijn we trots op.

Meer weten >>

Gezonde en evenwichtige voeding is belangrijk voor jou en je gezin. En daarom schenken we bij Aubel® bijzonder veel aandacht aan de natuurlijke smaak van onze authentieke recepten.

Aubel® zonder toegevoegde bewaarmiddelen

Aubel® zonder toegevoegde bewaarmiddelen

Wij vinden het héél belangrijk dat jij weet wat er in de charcuterie zit waar jij en je familie elke dag van smullen. Of wat er juist zo weinig mogelijk in onze fijne vleeswaren zit en waarom, zoals nitrieten.

Lees er alles over  
Aubel® en de smaak van authenticiteit

Aubel® en de smaak van authenticiteit

De mooiste familiemomenten beleef je aan tafel. Met een heerlijke selectie fijne vleeswaren. In het Belgische dorpje Aubel bereiden onze meester-charcutiers al 50 jaar lang pure kwaliteitsproducten.

Ontdek er alles over  
Ham

De producten van AUBEL

Van gekookte ham en gezouten vlees tot worst en salami: proef het vakmanschap van onze meester-charcutiers in elke heerlijke vleesbereiding.

Meer weten  
Recepten

Recepten voor fijnproevers

Op zoek naar nieuwe ideetjes om te koken? Laat je inspireren door tientallen heerlijke recepten met lekkere vleesproducten van AUBEL®.

Meer weten