Ovengebakken Paté
Het geheim van dit ambachtelijke recept schuilt in de zorgvuldige keuze van ingrediënten. Enkel een combinatie van hoogwaardige vleeswaren kan zo’n superieure paté opleveren. De weergaloze smaak en goudgele korstje van de Ovengebakken Paté van Aubel® ontstaan dankzij een uniek proces met hoge baktemperaturen en zacht stoven. De sneetjes worden gescheiden met een handig tussenvel en hun vierkante vorm past perfect op de boterham. Heerlijk!
150 g – 4 sneetjes



Varkenslever (45%), varkensvlees (36%), varkensvet, uien, tarwezetmeel, gejodeerd zout, maïszetmeel, specerijen, uipoeder, varkenseiwitten, dextrose, melkeiwitten, emulgator: E450, antioxidant: E301, conserveermiddel: E250
Energie | /100g | 1290 kJ / 308 kcal |
---|---|---|
Vetten | 26 g | |
waarvan verzadigde vetzuren | 9,1 g | |
Koolhydraten | 2,5 g | |
waarvan suikers | 1,0 g | |
Eiwitten | 16 g | |
Zout | 1,5 g |