Recycleerbare verpakkingen

Elke stap telt. Daar zijn we bij Aubel rotsvast van overtuigd. Daarom kiezen we elke dag voor betere en duurzame oplossingen. Zo beperken we de impact op het milieu en werken we samen aan een duurzame planeet die elke dag weer een beetje groener kleurt. 

Een belangrijke stap vooruit om onze ecologische impact te verminderen? Recycleerbare verpakkingen en minder plastic. 

 

Dat betekent ook dat we ons engageren voor:

  • Minder plastic in onze verpakkingen 
  • Gemakkelijk te sorteren verpakkingsmateriaal (bvb. geen zwarte plasticfolie meer)
  • Geen piepschuim als verpakkingsmateriaal 
  • Alternatieve verpakkingsmaterialen (bvb. karton in plaats van plastic) 
  • Meer kunststof van gerecycleerd materiaal 

 

ecopack verpakking

Eco-verantwoordelijke verpakking

Onze Daily-Fresh verpakkingen, zijn voornamelijk gemaakt van KRAFT-papier, een materiaal dat perfect recycleerbaar en respectvol is voor een duurzame planeet. De eenvoudige scheiding tussen de KRAFT-laag en de plastic-folie zorgt voor een optimale recycling van de verpakking.

Resultaat: alle materialen waaruit onze Daily Fresh-verpakkingen bestaan zijn gemakkelijk te sorteren en klaar om te worden gerecycleerd. Goed of? Nog een reden dus om te genieten van onze Belgische charcuterie Aubel®.

Maar daar stopt het niet bij: bij Aubel zijn we altijd op zoek naar duurzame en eco-verantwoordelijke oplossingen. Innovatie is ons motto en onze ogen zijn volledig gericht op de toekomst. Daarom zijn wij steeds bezig met het verbeteren van onze verpakkingen en het ontwikkelen van oplossingen die het gebruik van plastic verminderen. Want wat goed is voor de planeet, is ook goed voor ons!

Nieuwsgierig naar ons innoverend Daily Fresh-assortiment? Te vinden in uw lokale winkels en supermarkten of neem contact met ons op om u te informeren over het dichtstbijzijnde verkooppunt!

Benieuwd om ons innovatieve gamma Daily Fresh te ontdekken? Ontdek ons aanbod in je buurtwinkel of lokale kruidenier. Om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden, contacteer ons!