Croustillants jambon-fromage

15 minuten

4 personen

Gemakkelijk

Krokantjes met hesp & kaas

Voor de aperitiefliefhebbers

INGREDIËNTEN

Voor 12 stuks  :

  • 6 sneetjes Beenham van Aubel®
  • 150 g cheddar in blok 
  • 6 vellen brickdeeg
  • 40 g boter
BEREIDING
  1. Verwarm de oven op 210 °C – T7.
  2. Snijd de kaas in 12 reepjes en halveer de sneetjes hesp. Rol een stukje hesp rond elk kaasstaafje.
  3. Snijd de brickvellen in twee en bestrijk ze met een beetje gesmolten boter. Leg het staafje in het midden dichtbij de snijrand. Plooi de punten naar het midden en rol het brickvel rond het staafje.
  4. Leg de rolletjes op een met bakpapier bedekte ovenplaat en laat gedurende 12 minuten bruinen in de oven.
  5. Dien warm op bij het aperitief. Bestrooi de kaas ook eens met mosterd- of komijnzaadjes voor je ze in de hesp rolt.

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES