Petits toasts de pâté de gibier Aubel, confiture de figue et copeaux de parmesan

15 minuten

4 personen

Gemakkelijk

Toastje met wildpaté van Aubel, vijgenconfituur en parmezaanschilfers

INGREDIËNTEN
  • Wildpaté van Aubel® (230 g - naar keuze met fazant, ree, everzwijn of haas)
  • Ambachtelijk wit brood, biologisch of van vergelijkbare kwaliteit
  • Vijgenconfituur
  • Schilfers Parmezaanse kaas
  • Geroosterde hazelnoten
BEREIDING
  1. Snijd het brood in de gewenste vorm en rooster enkele minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
  2. Bedek het geroosterd brood met vijgenconfituur en stukjes wildpaté.
  3. Garner naar keuze met parmezaanschilfers en/of met hazelnoten.
  4. Serveer de toastjes op een schaal als aperitiefhapje.

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES