Feuilleté au boudin blanc Aubel et aux pommes
45
4
Gemakkelijk

Aubel witte worst met appel op een bedje van bladerdeeg

Een Belgische klassieker in een modern jasje

INGREDIËNTEN
  • 1 vel kant-en-klaarbladerdeeg
  • 1 Aubel® witte worst met fijne kruiden
  • 3 appels
  • 2 kl rietsuiker
  • 4 takjes verse rozemarijn
  • olijfolie
  • peper en zout
  • veenbesssencompote
BEREIDING
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Verdeel het vel bladerdeeg over 4 kleine bakvormpjes. Druk het deeg goed aan tegen de randen.
  3. Schil de appels, verwijder het klokhuis en de pitten. Snijd ze nu in fijne stukjes.
  4. Beleg het bladerdeeg met de appelstukjes en strooi er de rietsuiker over.
  5. Snijd de Aubel® worst in fijne schijfjes, halveer ze en leg ze op de stukjes appel.
  6. Kruid met peper en zout, bestrijk lichtjes met olijfolie en voeg een takje rozemarijn toe..
  7. Zet de 4 bakvormpjes in het midden van de oven op 180°C en laat gedurende 30 minuten bakken.
  8. Serveer het geheel met wat veenbessencompote.

Zo eenvoudig, zo lekker!

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES