La petite tomate débordante de jambon Dégraissé Aubel®
30 minuten
4 personen
Gemakkelijk

Gevuld Tomaatje met Ontvette Ham van Aubel®

Fris en lekker!

INGREDIËNTEN
  • 4 sneetjes Ontvette Ham van Aubel®
  • 4 heerlijk geurende, middelgrote tomaten
  • 100 g postelein of rucola
  • 2 wortels
  • ± 20 boontjes

Voor de mayonaise :

  • 1 eiedooier
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 dl koolzaadolie, azijn
  • zout, peper van de molen
  • Verse kruiden: peterselie, dragon, bieslook
BEREIDING
  1. Pel de tomaten: maak bovenaan een kruisvormige insnijding en dompel ze gedurende 10 seconden in kokend water. Laat meteen afkoelen in een kom ijskoud water. Verwijder de pel, snijd een hoedje van de tomaten af, maak ze leeg en leg ze opzij.
  2. Snijd de wortels en de boontjes in blokjes en kook ze in gezouten water.
  3. Was de postelein of rucola.
  4. Maak de mayonaise.
  5. Meng de reepjes ham met de groenten, de mayonaise en de kruiden.
  6. Schik de postelein in bloemvorm op het bord.
  7. Vul de tomaten met het mengsel.

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES