Feestelijke inspiratie zoekt gezinnen voor onvergetelijke momenten

Het lijdt geen twijfel: de eindejaarsfeesten zijn aangebroken!

 

Glinsterende en kleurrijke versieringen overal in het land schitteren, de heerlijke geur van warme wijn en chocolademelk na een koude decemberdag, dat speciale geluid van schoenen op de hoopjes sneeuw die her en der in de bocht van een wandelpad worden gevormd, en zelfs, in de verte, die sfeervolle muziek van Mariah Carey die iedereen al vanaf de eerste noten herkent (Zeg eens heel eerlijk, je zingt het al stilletjes mee, nee? Net zoals iedereen trouwens…)

 

Het lijdt geen twijfel: de eindejaarsfeesten zijn aangebroken!


En met hen, de vreugde om samen te komen met familie of vrienden om dit unieke moment te delen, waardoor iedereen zich weer een beetje kind voelt. Rondom een zorgvuldig versierde kerstboom, de geschenken die bijna altijd plezier doen (behalve misschien de jaarlijkse terugkerende sokken!) maar vooral ook een avond die in het teken staat van gastronomisch genot ...

 

 

Als er nu iets is waar iedereen het in deze laatste dagen van het jaar over eens is, dan is het wel het leuke weerzien rond een mooi gedekte en goed gevulde tafel! De enen opteren eerder voor uitzonderlijke producten – zoals oesters, champagne, een kreeft of een stuk gerijpt vlees - terwijl het voor anderen eerder om een hybride formule gaat, zoals een "Spaanse avond" met tapas en min of meer bijpassende desserts die de smaakpapillen in vervoering brengen...

"Gedeelde vreugd is dubbele vreugd", een spreekwoord dat we bij Aubel tijdens deze eindejaarsfeesten met veel plezier vertalen naar “Gedeeld plezier is dubbel plezier". En bij Aubel® weten we alles over plezier!

Tapas Noel

 

Famille NOEL

Van het aperitief tot aan het dessert, er is altijd een #AubelMoment om uw feestelijke maaltijden te begeleiden.

Speciaal voor u stelden we trouwens een volledig gastronomisch 4-gangenmenu samen, zodat u niet urenlang naar inspiratie hoeft te zoeken in allerlei receptenboeken en tijdschriften...

Benieuwd naar ons feestmenu? Nog even geduld... We hebben nog meer smakelijke verrassingen in petto!

Boudin Noel

Wist u bijvoorbeeld dat onze worsten aan het eind van het jaar in heel wat variëteiten verkrijgbaar zijn?

Witte worst met noten, rozijnen, prei of truffel, ze gaan alle perfect samen met een beetje ganzenlever en vijgenconfituur.

Verkiest u warm?

Dan zal u deze kleine lepel geweldig vinden (ja, dat is een bekend palindroom, misschien vindt u er aan tafel nog andere ;-)) met een lauwe appelcompote, een licht geroosterde Aubel® bloedworst en een paar krokante pistachenootjes. Hmmmmm!

 

Voelt u die kleine honger die eraan komt, dat buikje dat rommelt en zin geeft om te knabbelen? Als u denkt dat u het nog even kan volhouden en nog wat verder in de feestelijke sfeer wil baden, geven wij u maar al te graag wat meer inspiratie met een product dat bij de Belgen steeds populairder wordt: paté!

Onze Aubel® paté, de nieuwe vedette op het bord, zet voor de eindejaarsfeesten haar beste beentje voor is verkrijgbaar in heerlijke terrines: haas, wild, fazant en zelfs hert, voor gewaagde maar toch heel smaakvolle combinaties. Zoals met dit aperitiefrecept, dat u zeker moet uitproberen!

Pssst: Nog een kleine tip om uw gasten van hun sokken te blazen: vervang de traditionele toast door zachte blini’s, voor een malsere en smeltzachte textuur ;-)

Pâté Noel

 

OK, we geven het toe, het is niet cool om u zo lang in spanning te laten wachten op ons feestmenu. Door ons eet u nu misschien al alles wat binnen handbereik ligt, met één hand op uw smartphone en de andere in uw mond... Als dat het geval is verontschuldigen wij ons, maar wij konden het echt niet laten om u onze heerlijke eindejaarsspecialiteiten te laten (her)ontdekken. 

 

Een gastronomisch menu dat garant staat voor 100% Plezier

Nu we dat hebben gedaan zijn we bijzonder blij dat we dit MENU, dat we speciaal voor u bedachten en samenstelden, met u kunnen delen! Want bij Aubel® staat uw plezier voorop!

 

Download de menu

 

Geniet van deze unieke periode, van deze liefdevolle momenten met uw geliefden. Tijdens deze moeilijke periode moeten we al deze momenten koesteren want zij herinneren ons eraan hoe belangrijk het is samen te kunnen zijn en kleine momenten van intens geluk te kunnen delen.

Zorg goed voor uzelf. Wij wensen u en iedereen die u een warm hart toedraagt heel prettige feestdagen.