Kies dit jaar voor een Spaanse avond!

Een uniek moment van gezelligheid voor de feestdagen.

Kies dit jaar voor een Spaanse avond!

Feestelijke maaltijden staan vaak synoniem voor lekker eten en gezelligheid, maar één iemand mist vaak dit prachtige moment... En ja hoor! Denk aan degene die zijn of haar avond achter het fornuis doorbrengt om jullie tongstrelende gerechten te bereiden. De keukenprins of -prinses van dienst offert zichzelf op als een dappere ridder, ten koste van zijn of haar eigen plezier. Maar nu niet meer... Wij hebben DE oplossing om ervoor te zorgen dat niemand deze onvergetelijke avond moet missen.

Iedereen brengt zijn favoriete gerecht mee, waardoor een echt moment van delen ontstaat. Vier de diversiteit aan smaken en deel de feestelijke momenten, waarbij iedereen bijdraagt aan de magie van het feesten.

En daarom hebben we een gloednieuwe gids samengesteld om ervoor te zorgen dat iedereen een prachtige herinnering heeft aan de feesten van 2023 met Aubel.

Onze tips voor een succesvolle Spaanse avond

  1. Verdeel de taken en de gerechten. Vooraf plannen is essentieel voor het succes van jullie feestavond. Zoek samen uit wat je allemaal kunt meebrengen voor de maaltijd. Zo heb je een gevarieerde keuze aan gerechten en kun je rekening houden met ieders voedselallergieën en voorkeuren. Zelfs de meest kieskeurige genodigden vinden op die manier hun gading.
  2. Betrek iedereen erbij. Om de avond nog gezelliger te maken, laat je iedereen een handje toesteken. Zelfs degenen die niet kunnen koken, kunnen gemakkelijk helpen door drankjes aan te dragen, de tafel te dekken of de afwas te doen (ook de allerjongsten 😁).
  3. Zorg voor voldoende borden en bestek. Zorg dat je genoeg hebt, zodat je het dessert niet serveert met restjes pompoenvelouté...
  4. Kies eenvoudige, klassieke gerechten. Maak het jezelf niet moeilijk, het doel van deze maaltijd is om alles eenvoudig te houden, ga dus voor een gerecht dat niet te ingewikkeld is en dat de meeste van je gasten lekker zullen vinden.
  5. Geef de kans om alles te proeven. Probeer een gerecht mee te brengen waarvan je individuele porties kunt nemen. Zo kan iedereen van elkaars lekkernijen proeven.

Niets makkelijker dan een krans van vleeswaren

Laat je inspireren door onze ruime keuze aan vleeswaren en maak lekkere combinaties met kaas en andere voorgerechten. Heel eenvoudig om te presenteren: zet gewoon alles op tandenstokers en laat je verbeelding spreken bij het versieren ervan.

https://www.myaubel.be/nl/producten

Aan het einde van het jaar zet Aubel de worsten in de schijnwerpers.
#MijnAubelMoment

Ideeën tekort? Laat je gasten genieten en verbaas je vrienden en familie met deze 4 eenvoudig te bereiden recepten!

Feuilleté de Boudin Blanc

Kies voor Witte worst van Aubel in bladerdeeg met mosterd-dragonsaus

Geniet van een knapperige symfonie die smelt op je tong, in een oogwenk klaar om je smaakpapillen te veroveren!  >>>

 

Chaud Froid Boudin Noir & Blanc

Waarom geen kleurrijke chaud froid in ‘t zwart-wit? ?

Ontdek de harmonie van smaken waar witte en zwarte worsten zich mengen met knapperige asperges, kleurrijke bieten, gegrild fruit en geurige croutons. Een palet van kleuren en lekkernijen waar je smaakpapillen vrolijk van worden en je een moment van puur geluk bezorgen.  >>>

 

Feuilleté Boudin blanc Pommes

Probeer onze Aubel® witte worst met appel op een bedje van bladerdeeg

Een Belgische klassieker in een modern jasje. Nostalgie troef met onze Aubel® witte worst met appel op een bedje van bladerdeeg; een symfonie van Belgische smaken, geüpdatet met knapperig bladerdeeg en een vleugje fijne kruiden.  >>>

 

Durf origineel uit de hoek te komen met dit gastronomische zwart-witte voorgerecht

Combineer gerust onze Aubel zwarte bloedworst met aardperen voor een smakelijk en geslaagd voorgerecht. >>>

 

Fijne feestdagen!