Toast met geitenkaas en Beenham van Aubel®
            Een groots moment voor fijnproevers!
      
        INGREDIËNTEN
              - 4 sneden Beenham van Aubel®
 - 12 sneetjes bruin brood
 - 1 schoteltje waterkers
 - 1 stronkje geitenkaas
 - 2 eetlepels olijfolie
 - 4 eetlepels Luikse siroope
 
BEREIDING
              - Snijd 12 toastjes uit het brood met een uitsteekvorm.
 - Smeer ze in met de olijfolie en rooster ze onder de grill.
 - Snijd 36 stukjes ham met dezelfde uitsteekvorm.
 - Schik ze per 3 als dakpannen op elkaar op een bakplaat.
 - Leg 1 stukje geitenkaas op elke 3 stukjes ham en laat gedurende 3 minuten smelten in de hete oven.
 - Verdeel ondertussen de waterkers over de toastjes. Leg vervolgens de ham en gesmolten kaas op de toastjes en werk ze af met een beetje Luikse siroop.