Lasagne-minute au jambon Aubel® et aux champignons

40 minuten

4 personen

Gemiddeld

Snelle lasagne met hesp van Aubel en champignons

Mamma mia, wat een feest!

INGREDIËNTEN
  • 8 à 10 sneetjes Meesterlyck Beenham van AUBEL®
  • 150 g geraspte kaas
  • 14 of 15 vellen verse (210 g) of voorgekookte (250 g) lasagne
  • 2 blikken champignons in schijfjes (2 x 170 g, uitgelekt gewicht)
  • 2 bokalen Napoletanasaus (2 x 400 g)
  • 25 cl lichte room
BEREIDING
  1. Verwarm de oven voor op T-6 of 180 °C.
  2. Laat de champignons uitlekken, spoel ze af in koud water en laat ze opnieuw goed uitlekken.
  3. Meng de Napoletanasaus en de lichte room.
  4. Smeer een beetje saus op de bodem van de ovenschotel en leg daar 2 à 3 vellen lasagne op.
  5. Bedek met saus en vervolgens met hesp en champignons.
  6. Breng opnieuw een laag lasagne aan en herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laag lasagnevellen en bestrijk met de resterende saus.
  7. Bestrooi met geraspte kaas en bak de lasagne gedurende 25 minuten in de oven.
  8. Dien warm op met een fris slaatje erbij.

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES