Knapperige wafeltjes met mozzarella en beenham van Aubel®
            Lekker luchtig en krokant!
      
        INGREDIËNTEN
              - 4 sneetjes Aubel® Beenham
 - 1 bot basilicum
 - 1 doosje semi-zongedroogde tomaatjes
 - 250 g mozzarella
 - kruiden naar smaak
 - Voor de salade: rucola, kerstomaatjes, geroosterde pijnboompitten en olijfolie
 
BEREIDING
              SERVEERTIP VOOR DE KIDS: Maak kleine wafeltjes en steek ze op een stokje. Lekker makkelijk om te dippen in een sausje naar smaak.
Smakelijk!
- Laat de zongedroogde tomaatjes en mozzarella uitlekken.
 - Snijd de basilicum en de zongedroogde tomaatjes in fijne stukje en de mozzarella in schijfjes.
 - Ontrol een vel bladerdeeg. Beleg het met Aubel® beenham.
 - Verdeel de basilicum en tomaatjes gelijkmatig over de beenham.
 - Leg er enkele schijfjes mozzarella over.
 - Werk af naar smaak met wat kruiden.
 - Leg er nu het tweede vel bladerdeeg over.
 - Snijd het geheel zodat het in de vorm van je wafelijzer past.
 - Laat ca. 5 minuten bakken tot alles er lekker krokant en goudbruin uitziet.
 - Snijd de wafel in gelijke stukken.
 - Serveer met een salade van rucola, geroosterde pijnboompitten en een scheutje olijfolie.